Choď na obsah Choď na menu

Tron spravodlivosti /Modra kniha/

ČASY BUDÚ SKRÁTENÉ r.1995

„Môj plán sa už naplňuje vo všetkých častiach sveta. Môj malý syn, vidíš, ako nastáva víťazstvo môjho Nepoškvrneného Srdca vo svete. To, čo sa tu deje, je pre teba znamením. Desiatky tisícov mojich synov mi odpovedajú s takou veľkou láskou a nadšením, že to rozochvieva moje Srdce Matky. Pre odpoveď, ktorú všade dostávam od týchto mojich malých detí, sa usilujem o skrátenie časov veľkej skúšky, ktorú tak bolestne pociťujete.

– Časy budú skrátené, lebo som Matkou milosrdenstva a každý deň obetujem svoju modlitbu, spojenú s modlitbou synov, ktorí mi kladne odpovedajú a zasväcujú sa môjmu Nepoškvrnenému Srdcu, na trón Božej spravodlivosti.

Spájam bolesti svojho Srdca so všetkými bolesťami dobrých, ktorí trpezlivo nesú kríž týchto časov veľkého súženia. Bolesti biednych a vykorisťovaných, malých a ľudí vytlačených na okraj spoločnosti, bolesti hriešnikov a tých, čo sa vzdialili, chorých a zúfalých, opustených a utláčaných, sa zhromažďujú v záhrade môjho materského utrpenia a obetujem ich Božej spravodlivosti na znak zadosťučinenia a ustavičného orodovania.

– Časy budú skrátené, lebo som vaša Matka a chcem vám pomôcť svojou prítomnosťou niesť kríž bolestných udalostí, ktoré prežívate.

Koľkokrát som už zasiahla, aby som oddialila stále viac začiatok veľkej skúšky, danej na očistu biedneho ľudstva, ktoré je ovládané zlými duchmi.

– Časy budú skrátené, lebo veľký boj medzi Bohom a jeho nepriateľom sa uskutočňuje predovšetkým na úrovni duchov a mimo vás. Tento strašný boj sa odohráva medzi nebeskými duchmi a pekelnými duchmi, medzi anjelmi Pána a démonmi, medzi mocnosťami nebies a mocnosťami pekla.

Osobitná úloha v tomto veľkom boji je zverená archanjelovi Gabrielovi, ktorý vás odeje silou samého Boha. Je zverená archanjelovi Rafaelovi, ktorý vlieva balzam uzdravenia na každú vašu ranu. Je zverená archanjelovi Michalovi, ktorý vedie všetky zástupy anjelov k úplnému víťazstvu nad pekelnými zástupmi.

Preto vás zverujem mocnej ochrane týchto archanjelov a vašich anjelov strážnych, aby vás viedli a ochraňovali v boji, ktorý sa už odohráva medzi nebom a zemou, medzi nebesami a peklom, medzi svätým Michalom archanjelom a Luciferom, ktorý sa čoskoro objaví s celou mocou antikrista.

Takto vás pripravím na veľký zázrak, ktorý sa uskutoční vtedy, keď s víťazstvom môjho Nepoškvrneného Srdca zostúpi na svet nebeská rosa Božieho milosrdenstva